PÅ HJERTE

Skotøj

I dag har jeg besøgt min gamle ven skomageren i Kryle Klit. Han er pensioneret, men har et lille værksted, hvor han stadig sysler med skotøj. Vi sidder i værkstedet og taler om sko, læder, såler, sværte, læst. Jeg har af og til en bog med til hans børnebørn. Vi spiller begge skak, men vi spiller ikke mod hinanden, det skal ikke komme imellem os. I dag lærte han mig at snøre sko ordentligt. Hvis I tror det er let, må I tro om. Jeg havde mine vandresko på, med seks huller, og det pinte ham at se, hvordan jeg gik gennem livet med forkert snøring. Snøring er en videnskab. Snøringen skal gribes an på en bestemt måde. Skomageren viste mig først kunsten, og jeg forsøgte mig så selv, og det lykkedes. Men det betyder ikke, at jeg kan huske det til næste gang, for som sagt er det betydeligt vanskeligere end man tror. Jeg er altid velkommen tilbage til et repetitionskursus. En forsåling kan også komme på tale. Men skak spiller vi ikke, det skal ikke komme imellem os. Sko er nok. Vi er enige om, at livet skal gå i godt skotøj. Ordentlig snøret.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Peter Mouritzen | Svar 04.05.2017 18.12

MIne mest solgte bøger er Haltefanden og Dødningedukken. Den nyeste er `Historier fra de syv grave´, der foregår på en kirkegård i Lissabon i Portugal.

William | Svar 03.05.2017 10.08

Lyder som en god dag - P.S min ven og jeg har skrevet til dig: hvilke bog er din mest solgte bog ?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.09 | 17:18

Kære Alfred, tak for din hilsen. Den glæder mig meget.

...
19.09 | 08:59

Hej Peter, jeg har lige læst bogen de syngende snemænd. Den var mega medrivende. Tak for alt det gode læsestof, jeg glæder mig til at læse mere.
KH. Alfred

...
28.08 | 09:11

God en . Virkelig godt

...
27.06 | 15:17

Morsomt at læse. Ikke mindst om Brier,som var min dejlige engelsklærer 10 år før dig på Ålborg katedralskole. Og Fjordbadeanstalten i Nørresundby. Uha!

...
Du kan lide denne side