PÅ HJERTE

Et barndomsmysterium

På toppen af vejen Vagerdybet, der er en nabovej til Bag Sømærket i Blokhus, hvor vi bor om sommeren, kan man se dette mærkelige fænomen. Nogle cementblokke i bikageformat. De lå der også i 50erne, da jeg var barn. Det var i UFO´ernes tid, og i tiden med bøger og film om invasion fra det ydre rum. Blokkene var - ikke mindst på grund af deres form - som en fremmed organisme i naturen, mystiske fremmedlegemer, og jeg forestillede mig, at de var lagt som en landingsbane for rumskibe. Nu har jeg forstået, at det bare er kørefliser der er lagt for at stabilisere kørselen op til de øverste huse. Der er sgu heller ikke noget ved at blive voksen! Barndommens historier er altid de bedste: Da jeg var barn blev jeg en nat taget af rumvæsener og byttet med en marsbo. Men ingen ville tro mig. Man sagde, at jeg havde en livlig fantasi. Så besluttede jeg mig for at blive forfatter. Og måske er det hvad alle forfattere er - forbyttede børn fra Mars.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Johnny | Svar 01.02.2016 12.30

Hej... Du er godt nok sej. SKUD UD!!!!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 17:59

Det var da sjovt. Ak ja. Det er længe siden. Min mail er mou@mail.tele.dk

...
22.11 | 15:44

Hej Peter. ganske rigtigt min cykel. jeg boede hjemme hos mine forældre i Sølyst ved Rørdal, så det var noget af en tur over broen. har du en mailadr?

...
22.11 | 15:13

Jeg er lige ved at tro, at jeg kan huske dig. Var du elev hos far? Havde du en cykel i Kældergården og sparkede lidt til fodbolden, når vi drenge spillede?

...
22.11 | 15:04

Jeg var medarbejder i Nørresundby Sparekasse 1953-1956. lutter gode minder. Hilsen Frede Preben Sørensen {04 07 1931}

...
Du kan lide denne side